Over ons

final

Mijn gezin

Wat leuk dat je mijn blog volgt. Zal ik me eerst eens voorstellen.

Samen met mijn man, dochter (2 jaar) en zoon (2,5 maand) wonen we in een groene wijk net buiten Amsterdam sinds 1 jaar.

Door de weeks ben ik een inkoper in de detailhandel, waardoor ik me bezig hou met het samenstellen van de prachtigste collecties. Als inkoper selecteer en bestel ik de artikelen (meestal) voor over een half jaar. Hierdoor ben ik gewend om vooruit te plannen en in de zomer aan de winter te denken en anders om.

Toen ik in verwachting was van mijn dochter (inmiddels 2) zag ik prachtig speelgoed liggen in de winkels. Alleen was het tot mijn verbazing duurder dan verwacht. Het had niet te maken dat ik het niet kon betalen, maar dat ik het niet wilde betalen. Zeker niet toen ik in aanraking kwam met de sale periodes. Hierdoor heb ik de kennis en ervaring van mijn werk op een nieuwe manier toegepast.

 Tijdens de sale in de zomer koopt ik alvast cadeaus in voor de komende verjaardagen, kraamfeesten en de (dure) decembermaand.

Dit doe ik ook in januari, wanneer de winkels hun over voorraad moeten opruimen. Dit begint meestal de dag na kerst. Wanneer de meestel mensen niet aan winkelen moeten denken is het mijn favoriete periode om de stad in te gaan. De winkels moeten van de niet verkochte december artikelen af met hoge kortingen en ik help ze graag.

Mijn man wordt gek van alle geweldige aanbiedingen die ik zie. Dat ik overal de prijs van weet en snel kan inschatten of het de moeite waard is. Vandaar dat ik een blog ben begonnen..

Mijn blog gaat niet over geld besparen, want geld besparen doe je door minimaal of geen speelgoed te kopen. Ik zie het als slim inkopen. Waardoor je voor een klein budget, kwalitatief goed speelgoed hebt en prachtige kinderkleding.

Leave a Reply