Mijn favo kledingbeurzen

Er zijn ontzettend veel kinderkleding beurzen. Een gemakkelijke en laagdrempelige manier op de kledingkasten aan te vullen. Hier vermeld ik de beurzen waar ik zelf heen ga of heen zou gaan als ik de tijd had. Tevens vermeld ik de prijs die je betaald voor een tafel, want 1x per jaar je kast opruimen en verkopen is ook heel lekker! Zelf betaal ik tussen de 1 en 4 euro voor een kledingstuk, zowel voor Zara als bekende merken.

14 en 15 november

De ijhallen in Amsterdam zijn er dan weer, zie hieronder mijn tips

Jouwmarktkraam.nl

leeg - 30 euro

leeg – 30 euro

In Uithoorn opent aanstaande dinsdag, 6 oktober, een nieuwe winkel genaamd “jouw marktkraam”. Deze franchise keten heeft meerdere filialen door het hele land. Je huurt een kraam voor 1 week a 30 euro en alle opbrengst is voor jou. Voor 1,- euro kan je een app downloaden, waardoor je dagelijks je omzet kan zien.

Zelf heb ik vandaag mijn kraam ingericht. Met zowel boeken, dvd’s, kinderspeelgoed, als kinder- en dameskleding voor kleine prijsjes. Je krijgt onbeperkt aantal stikkers om je producten te prijzen en 10 beveiligingsstickers (zodat het poortje gaat piepen als het niet langs de kassa gaat). Deze laatste stikkers zijn ook voor 0,10 cent bij te kopen. Mocht je meer waardevolle items hebben.

Hou jullie natuurlijk op de hoogte van m’n omzet. Mocht dit concept niet in jouw buurt zijn, wellicht zit er dan wel een “mijn tafel” bij jou in de buurt. Schijnt zeer vergelijkbaar te zijn.

Twee en halve week later kan ik zeggen dat het niet echt lucratief is om een kraam te openen met kinderspeelgoed, kleding en andere verwante producten. De winst na deze periode was 35 euro. Dit komt voornamelijk, omdat ik totaal 78 euro heb betaalde voor de kraam. Het is namelijk per week 30 euro. Want de totale omzet was 113 euro. Met andere woorden 30% was voor mij en 70% voor mijn marktkraam in Uithoorn.

Ben benieuwd naar jullie ervaringen! Ik zeg, dagje Ijhallen in Amsterdam bij de volgende opruimbeurt!

foto 2 foto 3

24 en 25 oktober

vanaf 25 euro voor een tafel

vanaf 25 euro voor een tafel

Heerlijke beurs om voor kinderkleding, – speelgoed en accessoires te gaan kijken. Je kan je auto vijf minuten vanaf de beurs gratis parkeren, of naast de deur voor een Amsterdams tarief. Zelf loop ik altijd graag ‘s ochtends een rondje, zodat ik met mijn gezin ‘s middags op pad kan. Je kan er juist voor kiezen om eind van de dag te komen, wanneer iedereen alles voor een habbekrats aanbied. Het is meer de vraag ga je speciaal voor merken en/of trends, wees er dan om 9 uur. Maak het allemaal minder uit, dan kan je ook rond half drie gaan. De beurs sluit om half vijf. Als het rustig is pakken de meeste mensen rond vier uur alles in. Voor meer informatie kijk op ijhallen.nl.

3 en 4 oktober

vanaf 25 euro voor een tafel

vanaf 25 euro voor een tafel

Op 3 en 4 oktober zijn de ijhallen in Amsterdam weer open. Mijn favoriete beurs als het gaat om kleding kopen voor mijn ukkies. Vind het heerlijke om alleen in de ochtend te gaan. In hoog tempo kan je in 2 uur over de beurs. Dus als je zoals mij weinig tijd hebt, sneakers aan en gericht zoeken naar de kinderkleding stalletjes. 

Je kan ook zeker met je uks gaan, hou er alleen wel rekening mee dat er weinig gezond eten en drinken wordt verkocht. Voornamelijke poffertjes en patat.

ijhallen.nl  – entree 5 euro p.p – parkeren kan gratis (5 min lopen)

27 september

Tafel-200x80

25 euro voor een tafel

27 september, is van 10.00-14.00 een kledingbeurs in Hilversum. Ze organiseren twee keer per jaar, in maart en september, deze beurs. Helaas ben ik na al het feestgedruis van afgelopen weekend er niet bij. Ben wel benieuwd hoe het was!

Entree vanaf 12 jaar is 2,00 euro – gratis parkeren – locatie Dudok Arena – www.gooisekledingbeurs.nl

Leave a Reply