Opruimen voor de sint (4)

Garage is al een stuk leger, de meeste items verkocht via de markt, kleertjesdoos.com of marktplaasts. Alleen stond er ongemerkt toch nog veel speelgoed in de garage die niet verkocht was. In retail zeggen we altijd, wat in het magazijn staat verkoopt niet. Daarom heb ik een marktkraam in een leuke winkel gehuurd. Bekende is marktkraam.nl en ik doe het via een onbekende, echter wel goedkoper. Voor 3 planken betaalde ik 15 euro.

Vandaag vol goede moed met een volle auto gereden naar de winkel & drie planken aangekleed met speelgoed. Tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle DVD’s en gelezen boeken mee te nemen. Want een schoon huis zorgt ook voor een opgeruimd hoofd. En dat kan ik wel gebruiken met 2 lieve kinderen onder de 4 jaar.

Ook wat dit oplevert is nu niet duidelijk, ik heb de kraam tot en met de dag na kerst. Ik hoop dat ik naast mijn inleg van €15,- ook nog een leuk centje verdien.

De rest gaat naar de kringloop van de spullen & de kleding die ik nog overhad (4 volle zakken) heb ik gedoneerd aan een goed doel. Via Facebook heeft iemand 4 volle tassen bij mij opgehaald. Zo fijn die vrijwilligers.

Heb ik nu nog wat over is de vraag? Ja, 1 tas met mooie, trendy niet merk kleding om te verkopen via Junjun in Amsterdam. Moet alleen nog even de tijd en zin maken hiervoor :-)

Leave a Reply