Gratis naar de negenmaandenbeurs op 25 of 26 februari

gratis

gratis

Zelf ben ik 2 jaar geleden naar de negenmaandenbeurs geweest. Vol trots kwam ik aan met mij dochtertje, toen een week of vier. Alleen wat was het druk. Je komt er bijna niet doorheen met je kinderwagen en het aanbod is overweldigend. Na een uurtje had man lief het gehad en om eerlijk te zijn ik ook. Dit jaar ga ik zonder mijn lieve bengels en lekker alleen. Dan kan je gemakkelijk bewegen en met de metro (want 2 jaar geleden was parkeergeld al 20 euro!)

Je kan diverse kaartjes kopen rond de 15 euro, maar je kan ook gratis op donderdagavond 25 februari of vrijdagavond 26 februari, tussen 17.00 en 22.00 uur. Het enige wat je hoeft te doen is een voordeelkaart bij de kruitvat te halen (als je er nog geen 1 hebt), deze online te registeren en je kaartjes aan te vragen. Binnen enkele seconden heb je de toegangstickets.

Tevens kan je je registeren voor een gratis tas met o.a. luiers als je in verwachting bent.

Leave a Reply